Toborzó

 

Mérkőzések

-

  
2019 Divízió I. Rájátszás
elődöntő
Heroes - Gorillaz : 0-0
Jelenleg nincs megjeleníthető eredmény.
2019 Divízió I. Alapszakasz
# Team W L P
1 Heroes 6 0 190-92
2 Gorillaz 3 3 158-128
3 Sparks 3 3 71-123
4 Wolves 2 1 5 71-143
5 Eagles 0 6 33-215
1 Crushers 6 0 304-59
2 Tigers 4 2 134-116
3 Cowbells 2 3 2 89-85
4 Titans 2 4 109-157
5 Gladiators 1 4 74-115
Korábbi bajnoki eredmények
Hazai Vendég
Heroes - Gorillaz : 0-0
Gorillaz - Crushers : 7-45 »»
Heroes - Gorillaz : 31-14 »»
Gorillaz - Tigers : 27-30 »»
Eagles - Gorillaz : 19-41 »»
Gorillaz - Sparks : 35-0 »»
Wolves 2 - Gorillaz : 3-34 »»
Gorillaz - Steelers : 10-24
Tigers - Gorillaz : 28-7
Gorillaz - Cowbells : 6-42
Eagles - Gorillaz : 14-13 »»
Gorillaz - Enthroners : 24-30 »»
Wolves - Gorillaz : 20-0 »»
Gorillaz - Sharks : 0-3 »»
Gorillaz - Cowbells : 17-20 »»
Edző és egyéb mérkőzések
edzőmeccs
Gorillaz - Cowbells : 42-13 »»
Gorillaz - Goldenfox : 26-0 »»
Gorillaz - Fighters : 29-7 »»
Goldenfox - Gorillaz : 7-12 »»
Wolverines - Gorillaz : 18-26 »»
Bulldogs - Gorillaz : 21-18 »»

Örökmérleg:
54 győzelem 24 vereség

Edzés

Bármelyik edzésen szeretettel várunk, de kérünk érdeklődj az első alkalom előtt a pontos helyszínről és időpontról, mert változhat! Írj facebook oldalunknak, vagy a dunaujvaros.gorillaz@gmail.com címre!

Ifjúsági-Újonc, RADAR futócsarnok (Sport utca)

Hétfő 16:30-18:00

Péntek 16:30-18:00

Felnőtt, Műfüves pálya a RADAR-ban

Péntek 18:30-20:30

Szavazás

(Max. válasz)

Ez a szavazás már lejárt

2019. január 23. (szerda) 13:11

Elkezdődött a felkészülés!

Újra a Divízió I-ben szerepel a DAK Acél Gorillaz 2019-ben. Sok minden változott csapatunknál, a Gorillák új vezetőedzőjével, Bachrathy Kornéllal beszélgettünk.


- Ősszel bejelentetted, hogy végeztél aktív pályafutásoddal. Mi volt ennek az oka?

Valóban, 12 szezon után eljött a pillanat mikor már több fájdalommal járt a játék, mint élvezettel. Idén 40 éves leszek, ugyan tudnék még játszani, de azt gondolom már csak egyre gyengébben. Ezért inkább abbahagytam mikor még úgy érzem vállalható produkciót tudtam nyújtani.

- Ősszel is edzett a csapat, most pedig pár hét és kezdődik a szezon. Milyen az élet újdonsült vezetőedzőként?

Sajnos Grátz Vilmos a szövetségi kapitányság mellett már nem tudta tovább vállalni nálunk ezt a feladatot, így lényegében kényszerűségből hárult rám ez a szerep. De így is szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert az elmúlt 10 évben rengeteget tanulhattunk tőle, ebből próbálunk építkezni a jövőben is. Nem teljesen új nekem azért ez a fajta munka, tavaly a Divízió I-es közös csapatunkat már én vittem, korábban évekig a juniorokat is, illetve ha arra volt szükség a felnőtteknél is én koordináltam a támadókat. Ezzel együtt nagy felelősség egy újjáépülő csapatot felkészíteni, de szeretem a srácokat és a közeget, szívesen csinálom. Szerencsére több már nem aktív játékos is segíti a munkámat, így szép lassan ki tudunk majd alakítani egy ütőképes edzői team-et.

- Mennyit változott a keret?

A Gorillaz mindig fizikális, futós csapat volt, kemény védelemmel, ez sokat nem fog változni ezután sem. Ugyan remek srácokat veszítettünk, akik a Fehérvárban folytatják a HFL-ben, de érkezetek is játékosok. Nekem is meglepő, de többen vagyunk, mint tavaly ilyenkor, jó edzéseket tudunk tartani. Sokakat "elrettentett" a HFL, akik nem érezték magukat elég jónak ahhoz a szinthez, de most mindenki úgy érezheti, hogy megkapja majd a lehetőséget egy szinttel lejjebb. Célunk minél több helyi fiatalt beépíteni, vannak is tehetségeink, kíváncsi leszek mit tudnak majd nyújtani. Illetve továbbra is számos távolabbi településről érkezik erősítés. Szekszárdról, Fehérvárról, Paksról, Budapestről és már Homokmégyről is számos tehetség erősíti a csapatot. Vannak tehát bőven rutinos játékosaink, de a vérfrissítéssel is jól haladunk. Az biztos, hogy nem hozunk importokat, abból "főzünk" amink van.

- Két évet a HFL-ben töltött a Gorillaz, most ismét visszatértetek a másodosztályban. Hogy értékeled az ott töltött időszakot?

Azt gondolom kár lett volna kihagyni a lehetőséget, hogy a legjobbak között is megméressük magunkat. Nem is indult rosszul, de be kellett látnunk, hogy vagy sokkal több saját tehetséges játékos, vagy sokkal több pénz kellett volna hozzá. De így is megérte, örülök hogy eljutottunk az "elitbe", ha nem is alkottunk maradandót. Sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak és a legjobbak ellen is helyt tudtunk állni, de most az építkezésen a sor. Idén és a következő években főleg az utánpótlás gyarapításán lesz a hangsúly és hogy be tudjuk őket építeni a felnőtt csapatba. Idővel pedig akár a HFL-be is visszatérhet a Gorillaz, azt gondolom ez kell legyen a hosszabb távú célunk.


- Milyen az idei mezőny, mit vársz a csapattól?

Nagyon érdekes lesz a bajnokság, sok nehéz mérkőzés vár ránk. A HFL-ből a Tigers és az Eagles is visszalépett a miénkkel egyező okok miatt, illetve feljött a Heroes és a Sparks is a Div II-ből. Az egyik legerősebb csapat továbbra is azt gondolom a Crushers lehet, illetve a nekünk rendre meglepetéseket okozó Cowbells 2-t sem lehet leírni. Változatos, nehéz meccseket várok, nem lehet majd sokat hibázni, könnyen lemaradhatunk a rájátszásról ha nem hozzuk a kötelező meccseket. De idén már minden erőnket erre az osztályra fordítjuk majd. Tavaly a "B" csapatunk döntőt tudott játszani, most mindenkivel kiegészülve akár dominálhatjuk is a bajnokságot. Izgalmas lesz ebben biztos vagyok, a döntőben való szereplést pedig nem lehet megunni, jó lenne újra átélni.

- Hogyan áll a felkészülés?

Szerencsére remek műfüves pályán tudunk edzeni idén is, a DAK Acélszerkezeti Kft. és a Dunaújvárosi Önkormányzat támogatásával stabil a csapat háttere is. Ugyan nincs sok edzésünk, de így is jól haladunk, lelkesek a játékosok. Az Eagles és Titans is partnerünk abban, hogy dunaújvárosi edzőtáborokkal készüljünk a bajnoki rajtra. Rögtön két meccsel fogunk kezdeni, amelyeken nem hibázhatunk, így jól kell kihasználnunk a rendelkezésre álló időt.


 

Csapatunk támogatói
Média támogatóink
Partnereink
Legfrissebb galériák

2013. július 21.

2013. ezüst (1 kép)

Ezüstérem

2012. július 15.

Kupa (2 kép)

További galériák »»

Legfrissebb videók