Toborzó

 

Mérkőzések

alapszakasz - 2019 Divízió I.

2019. 03. 24. 15:00 | Budapest, Rozsnyai út

Wolves 2 - Gorillaz

  
2019. Powerade Divízió I. Rájátszás
Jelenleg nincs megjeleníthető eredmény.
2019. Powerade Divízió I. Alapszakasz
# Team W L P
1 Wolves 6 1 211-76
2 Steelers 6 1 222-93
3 Cowbells 6 1 203-119
4 Tigers 4 3 198-140
5 Sharks 2 5 68-178
6 Enthroners 2 5 123-210
7 Eagles 2 5 112-220
8 Gorillaz 0 7 60-161
Korábbi bajnoki eredmények
Hazai Vendég
Gorillaz - Steelers : 10-24
Tigers - Gorillaz : 28-7
Gorillaz - Cowbells : 6-42
Eagles - Gorillaz : 14-13 »»
Gorillaz - Enthroners : 24-30 »»
Wolves - Gorillaz : 20-0 »»
Gorillaz - Sharks : 0-3 »»
Gorillaz - Cowbells : 17-20 »»
Heroes - Gorillaz : 14-2 »»
Sharks - Gorillaz : 14-0 »»
Gorillaz - Steelers : 14-27 »»
Gorillaz - Wolves : 41-23 »»
Gorillaz - Gladiators : 28-8 »»
Gorillaz - Renegades : 35-0 »»
Gorillaz - Bulldogs : 35-0 »»
Edző és egyéb mérkőzések
edzőmeccs
Gorillaz - Cowbells : 42-13 »»
Gorillaz - Goldenfox : 26-0 »»
Gorillaz - Fighters : 29-7 »»
Goldenfox - Gorillaz : 7-12 »»
Wolverines - Gorillaz : 18-26 »»
Bulldogs - Gorillaz : 21-18 »»

Örökmérleg:
51 győzelem 21 vereség

Edzés

Bármelyik edzésen szeretettel várunk, de kérünk érdeklődj az első alkalom előtt a pontos helyszínről és időpontról, mert változhat! Írj facebook oldalunknak, vagy a dunaujvaros.gorillaz@gmail.com címre!

Ifjúsági-Újonc, RADAR futócsarnok (Sport utca)

Hétfő 16:30-18:00

Péntek 16:30-18:00

Felnőtt, Műfüves pálya a RADAR-ban

Péntek 18:30-20:30

Szavazás

Ki lesz a Gorillaz legnagyobb ellenfele a 2019-es Divízió I. szezonban?

Eger Heroes
Budapest Cowbells 2
Szombathely Crushers
DEAC Gladiators
Nyíregyháza Tigers
Dabas Sparks
Budapest Eagles
Budapest Wolves 2
Budapest Titans

2016. május 18. (szerda) 20:44

Magabiztos győzelem a rangadón

Csapatunk a tabellát vezető Gladiátorokhoz utazott, a mérkőzésre ezúttal Rákócziujfalun került sor. A két veretlen csapat mérhette össze tudását, a tét pedig az alapszakaszi elsőség volt.

Persze lesz még mérkőzése később is mindkét gárdának, de a korábbi eredmények alapján a Bodri Pincészet Divízió I. rangadója lényegében eldönthette ki szerzi meg a kiemelt helyet a tabellán.

A Gladiators Szolnok és Debrecen csapatainak egyesülésével jött létre és igen erős keretet tudhat magáénak. Több válogatott játékossal is rendelkeznek, de szerencsétlenségükre sok sérültjük nem tudta vállalni az összecsapást. Így is fizikális, tapasztalt játékosokból álló csapattal mérhettük össze tudásunkat, de az előjelek a Gorillák számára jelentettek okot a bizakodásra.

A mérkőzésre csapnivaló időben került sor, ami a szurkolók számát is erőteljesen visszavetette. Annyi bizonyos, hogy 15 fős "kemény magunk" most is odatette magát és a szélviharral dúsított eső sem szegte kedvüket, végig drukkolták a meccset!


A hazaiak kemény futásokkal kezdtek, de nem jutottak túl a félpályán, így az első próbát kiállta a Gorillaz védelme. A kézsérüléséből felépülő Hegedüs Dániel (#43) már az első játékban megmutatta, hogy nem alibizni tért vissza a pályára. Óriási mélyblokkja mögött könnyű first downt futott Horváth László (#16), majd Hegedüs termelt 15 yardot. Nem sokkal később Dobos Attila (#2) jelentkezett a meccs első elkapásával, a touchdownt pedig a Bachrathy tesók hozták össze, Kornél passzából Dániel húzta be idei negyedik elkapott TD-jét. Beretka Józsefet nem zavarta az erős szél, jó extrával 0:7.

A hazaiak ismét nem jutottak messzire, rövid támadósorozatukat Kovács Zsombornak (#66) a nyomás elől menekülő irányítón végrehajtott szerelése zárta le, újabb puntra kényszerültek a Gladiátorok. Az újvárosi támadósor továbbra is ellenállhatatlan volt, nem találtak ellenszert a változatos futásokra a fekete mezesek. Az órát is égette a Gorillaz, végül a második negyed elején, 2 yardról Varga Dávid (#23) futott touchdownt. Jó Beretka extrával 0:14.


A hazaiak megrázták magukat és a 40 yardoson belülre juttatták a játékszert, de aztán két sikertelen passzjáték után ismét puntolniuk kellett. Ez viszont olyannyira jól sikerült nekik, hogy a 2 yardoson pattogott ki oldalra a labda, így nehéz helyzetbe került a Gorillaz offense. Viszont tovább dübörgött a vendég futójáték, ráadásul a 30 yardos vonalról erős szembe szélben is sikeres passzjátékot tudtak összehozni a támadók. A körülményekre jellemző módon a labda szinte megállt a levegőben ahogy visszafújta a szél, de Tóth Jánost (#81) ez sem zavarta és 40 yardot termelt elkapásával. Hegedüs jó futása a 9 yardosra juttatta a csapatot, ekkor még egy közjáték is belefért, ugyanis egy bekóborolt kutyust kellett "kimenteni" a játéktérről. De Grátz Vilmos, csapatunk amúgy is nagy kutyabarát edzője készséggel vállalta be a feladatot. Visszatérve a focihoz pedig Tóth gyújtotta be a rakétákat és futott a szélen könnyű TD-t, jó extrával 0:21.

A Gorillaz védelem tovább remekelt, Krausz Béla (#3) pedig sikerrel ütötte le a 3. kíséreltre vállalt hosszú passzt, kis híján labdát szerezve. Nem sokkal a vége előtt hibázott a szürke mezes vendég támadósor, Bachrathy ugyanis ellenfél kezébe dobta a labdát, amit a 20 yardosig vissza is hordott a védőjátékos. Viszont idejük már nem volt pontokat szerezni, véget ért a félidő.


 

Tekintettel a hazaiak gyenge passzjátékára nem volt benne a mérkőzésben a Gladiátorok fordítása, így az előny őrzésére kellett csupán koncentrálnia a Gorilláknak. Annál is inkább így volt ez, mert a szél mellé megérkezett az eső is, így a maradék esély is elszállni látszott az eredményes légi támadásokra. A vendégek kezdhettek támadni és Mészáros Márton (#10) szép futásával jól is indult a sorozat, de aztán egy védőfal kezébe dobta a screen passzt az újvárosi irányító, így közelről zárkózhatott a Gladiators. Az eséllyel éltek is, Uri-Kovács István találta meg a rést a jobb szélen. A két pontos extrát viszont Gorgyán Sándor (#42) gyorsan megakadályozta remek szerelésével, 6:21.


A Gorillák támadói jól haladtak továbbra is, a már 5, olykor 6 védőfallal dolgozó Gladiátorok nem találták a fogást a gyors vendég elkapókon és futókon. Végül a 10 yardoson elfogyott a tudomány, ugyanis Tóth touchdownt érő labdát ejtett a végzónában, utána pedig a csúszós disznőbór az irányítót viccelte meg, saját végzónája elől támadhatott a Gladiators. Erőfeszítésük a saját 40 yardosukig vitte őket, majd megálljt parancsolt az újvárosi védelem. De első ízben a Gorillaz támadók is 3 & outra kényszerültek, kezdtek kifogyni a támadósorok az ötletekből. A védelem viszont ismét a helyén volt és egymás után három mínuszos játékra kényszerítette a Gladiátorokat, akik ismét csak a puntot gyakorolhatták. A hátralévő utolsó negyedben a támadó oldalon csak egy 25 yardos, trükkös Horváth futást jegyezhettünk fel, de végül itt sem születtek pontok. Végül a játékvezetők megkegyelmeztek a kellően átfagyott és szétázott játékosoknak, első kiváló félidejének köszönhetően megérdemelten nyert a Gorillaz!

A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy csapatunk kezdő centere, Iván László ezúttal nem tartott a csapattal, lévén a dunaújvárosi Országos Veterán Birkózó Bajnokságon szerepelt. Ha már ott volt szerzett is egy bronzérmet kötött- és szabadfogásban is, ezúton gratulálunk teljesítményéhez! A helyére beugró Markovics Lászlót (#72) pedig ki kell emelnünk, mivel első ízben játszott centert, ráadásul végig nedves időben, mégis hiba nélkül teljesített, ez is mutatja az idei Gorillaz erejét!


Támadó MVP: Markovics László (#72) center

Védő MVP: Gorgyán Sándor (#42) defensive end

Csapatunknak még két mérkőzése van hátra, a nehezebb falatnak ígérkező Titans elleni derbi a fővárosban lesz, míg június 5-én az Újpest Bulldogst látjuk vendégül. Szurkoljatok nekünk továbbra is, segítsétek elérni a hőn áhított bajnoki címet, HAJRÁ GORILLÁK!

Fotók: Kárpáti Gábor korábbi képei


Bachrathy Kornél

Csapatunk támogatói
Média támogatóink
Partnereink
Legfrissebb galériák

2013. július 21.

2013. ezüst (1 kép)

Ezüstérem

2012. július 15.

Kupa (2 kép)

További galériák »»

Legfrissebb videók