Toborzó

 

Mérkőzések

alapszakasz - 2019 Divízió I.

2019. 04. 28. 15:00 | Dunaújváros, Sport utca (RADAR)

Gorillaz - Tigers

  
2019 Divízió I. Rájátszás
Jelenleg nincs megjeleníthető eredmény.
2019 Divízió I. Alapszakasz
# Team W L P
1 Gorillaz 3 0 110-22
2 Crushers 2 0 93-20
3 Heroes 2 0 62-35
4 Tigers 2 1 70-35
5 Cowbells 2 2 1 50-65
6 Titans 2 1 52-35
7 Gladiators 1 2 42-49
8 Eagles 0 3 21-88
9 Wolves 2 0 3 19-84
10 Sparks 0 3 9-95
Korábbi bajnoki eredmények
Hazai Vendég
Eagles - Gorillaz : 19-41 »»
Gorillaz - Sparks : 35-0 »»
Wolves 2 - Gorillaz : 3-34 »»
Gorillaz - Steelers : 10-24
Tigers - Gorillaz : 28-7
Gorillaz - Cowbells : 6-42
Eagles - Gorillaz : 14-13 »»
Gorillaz - Enthroners : 24-30 »»
Wolves - Gorillaz : 20-0 »»
Gorillaz - Sharks : 0-3 »»
Gorillaz - Cowbells : 17-20 »»
Heroes - Gorillaz : 14-2 »»
Sharks - Gorillaz : 14-0 »»
Gorillaz - Steelers : 14-27 »»
Gorillaz - Wolves : 41-23 »»
Edző és egyéb mérkőzések
edzőmeccs
Gorillaz - Cowbells : 42-13 »»
Gorillaz - Goldenfox : 26-0 »»
Gorillaz - Fighters : 29-7 »»
Goldenfox - Gorillaz : 7-12 »»
Wolverines - Gorillaz : 18-26 »»
Bulldogs - Gorillaz : 21-18 »»

Örökmérleg:
54 győzelem 21 vereség

Edzés

Bármelyik edzésen szeretettel várunk, de kérünk érdeklődj az első alkalom előtt a pontos helyszínről és időpontról, mert változhat! Írj facebook oldalunknak, vagy a dunaujvaros.gorillaz@gmail.com címre!

Ifjúsági-Újonc, RADAR futócsarnok (Sport utca)

Hétfő 16:30-18:00

Péntek 16:30-18:00

Felnőtt, Műfüves pálya a RADAR-ban

Péntek 18:30-20:30

Szavazás

Ki lesz a Gorillaz legnagyobb ellenfele a 2019-es Divízió I. szezonban?

Eger Heroes
Budapest Cowbells 2
Szombathely Crushers
DEAC Gladiators
Nyíregyháza Tigers
Dabas Sparks
Budapest Eagles
Budapest Wolves 2
Budapest Titans

2016. május 9. (hétfő) 09:23

Látványos meccsen újabb győzelem

A szezon harmadik összecsapásán a Budapest Cowbells második számú csapatát fogadtuk. Az előjelek kedvezőek voltak, ugyanis két győzelemmel indult csapatunk a meccsnek, miközben ellenfelünknél döcögött a szekér a korábbi találkozókon.

A ragyogó napsütésben rendezett meccsről nem hiányozhatott az amerikai futball egyetlen kelléke sem. Mintegy 200 néző tekintette meg a meccset, közülük már közel 50-en a saját szurkolói mezükben! Ugrálóvár, csillámtetkó, gyerekzsivaj és büfé gondoskodott a piknik hangulatról, szakértő kommentátorunk pedig a mérkőzés közvetítéséről, ahogyan az már nálunk lenni szokott.


Az idén nagyot fejlődő speciális egység munkájának köszönhetően már az első visszahordás 50 yardosra sikeredett Horváth László (#16) sprintje után. A támadósor pedig ott folytatta, ahol Szekszárdon abbahagyta. Ellentmondást nem tűrő játékok után Bachrathy Kornél (#11) irányító mozgott ki a zsebből elkapót keresve, mikor pedig már veszettnek látszott a helyzet az oldalvonalról lőtte vissza középre a disznóbőrt Szanyi Mátyás (#86) kezébe. Beretka József (#84) extrájával 7:0 az állás 3 perc játék után.

A Kolomposok el tudtak érni first downt, de nem sokkal később Papp Péter (#76) egy belső futásnál kiütötte a futó kezéből a labdát, majd meg is szerezte azt. A bravúros védőmunka után a támadók nem sokat húzták az időt, Mészáros Márton (#10) húzta le irányítója három védő közé bedobott pontos labdáját és lefutva két védőt megszerezte az újabb TD-t. Majd holderként jól szolgálta ki rúgóját is, 14:0.


A következőkben eredménytelen támadójátékokat láthattunk. Mindkét csapat két-két gyors puntot volt kénytelen rúgni. A vendégek jöttek ki rosszabbul az eseményekből, ugyanis egy rossz snap után Tanács Pál (#96) vetődött a földön pattogó játékszerre, 20 yardról támadhatott a szürke mezes hazai csapat. A védelemnek ismét nem volt ideje még kortyolni sem a kispadon, ugyanis Tóth János (#81) szó szerint végigszlalomozott a védők között és első játékra touchdownt futott. Beretka magabiztos rúgásával lényegében eldőlt a meccs a második negyed elején, 21:0.

A Cowbells játékosok a belső futásokat erőltették, de alig néhány próbálkozás után ismét elejtették a labdát, ezúttal Keresztes Csaba (#91) volt jókor jó helyen és szedte össze a "bogyót" az ellenfél 40 yardosán. A Gorillaz támadók ismét kibabráltak a védelmükkel, ugyanis Mészáros rögtön a 2 yardosig sprintelt a szélen, majd Tokaji Ferenc (#97) futhatott remek blokkok mögött 6 pontost. Az extra ezúttal is hibátlan volt, 28:0.


A fővárosiak amúgy sem könnyű napját ismét egy labdavesztés tette még nehezebbé, Rittinger Krisztián passzát ezúttal Baranyai János (#59) a levegőből húzta be és hordta vissza a 20 yardosig. Egy szabálytalanság majd egy jó screen játék következett, amivel visszaért a kiindulási pontba a csapat. A helyzetből Dr. Bachrathy Dániel (#14) termelt pontokat, ugyanis bátyja fellőtt passzát két Kolompos között tudta megszelídíteni, majd az egyik védőt bevonszolta magával a végzónába is. Beretkának nagyon ment a rúgás, így a "mercy rulehoz", azaz futóórához szükséges pontkülönbség után gyorsabban telt a hátralévő idő, 35:0.

A negyed azonban a csekély hátralévő idő ellenére is tartogatott látványos jelenetet. A vendégek QB-ja ismét rosszul mérte fel a helyzetet és légiósunk, Victor Allen Williams Jr. kezébe dobta a labdát, aki köszönte szépen és vissza is nyargalt vele első magyarországi védő TD-jét szerezve, belőtt extrával 42:0.


A félidőben számos cserét hajtott végre a hazai csapat, hogy minden játékos pallérozódhasson a hátralévő meccsekre. Ezt ki is használta a Cowbells, sokat és jól futottak középen. Ráadásul büntetések is segítették őket, jól haladtak előre. A futóóra és a sok szerzett first down okán az első támadósorozattal lefutott a harmadik negyed. Pontszerzési reményeiket Mészáros István (#64) támadó guard védelembe beugrása törte derékba, aki kiosztott néhány óriási mínuszos szerelést, végül Gorgyán Sándor (#42) ért vissza negyedik kísérletnél lezárni a hosszúra nyúlt driveot a Gorillák 10 yardosán.

Az igencsak kifáradt védelem már leült volna a padra, de a támadók csak kiszúrtak velük újra. Ugyanis az első játékból kihasználta az elhibázott védelmi formációt az újvárosi offense és Mészáros Márton rövid elkapás után begyújtotta a rakétákat. Márpedig ha ezt teszi annak általában nincs jó vége az ellenfél szempontjából, 90 yardon át nyargalt második TD-jét megszerezve, Beretka pedig bevágta a hetedik extrát is, 49:0.

A MÉRKŐZÉS RÖVID ÖSSZEFOGLALÓJÁÉRT KATTINTS A KÉPRE!


A teljes meccs videó ITT érhető el!

A Cowbells nagyon szeretett volna pontokat szerezni, de elég idejük már nem volt rá, így remek játékkal ütötte ki ellenfelét a Gorillaz.

A védelem kiváló csapatteljesítményt nyújtott, mindenki hozzátette a magáét az ellenfél kinullázásához. Az öt labdaszerzés önmagáért beszél, valamint az idény első védelmi touchdownját is elkönyvelhettük. Többet aligha várhatunk el az "erő sötét oldalától". A "világos oldal"-t sem érheti sok kritika, bár a védelem bizonyára jobban örült volna a hosszabb driveoknak. A Cowbells számára talán csak az jegyezhető fel pozitív momentumként a mérkőzésen, hogy puntra tudták kényszeríteni az ellenállhatatlannak tűnő Gorillaz támadósort, elsőként az idényben.

A mérkőzés legjobb játékosai:

Támadó: Mészáros Márton WR (2 elkapott TD, 180 szerzett yard)

Védő: Nagy Gábor LB


A dunaújvárosi csapat látványos játékkal szórakoztatta mindig kiváló közönségét, nagy öröm számunkra, hogy egyre többen kíváncsiak csapatunkra! Várunk mindenkit a következő alapszakaszi meccsen is, június 5-én az Újpest Bulldogs ellen! HAJRÁ GORILLÁK!

Kárpáti Gábor remek fényképeinek galériája ITT érhető el!


Bachrathy Kornél

Csapatunk támogatói
Média támogatóink
Partnereink
Legfrissebb galériák

2013. július 21.

2013. ezüst (1 kép)

Ezüstérem

2012. július 15.

Kupa (2 kép)

További galériák »»

Legfrissebb videók