Toborzó

 

Mérkőzések

alapszakasz - 2019 Divízió I.

2019. 03. 24. 15:00 | Budapest, Rozsnyai út

Wolves 2 - Gorillaz

  
2019. Powerade Divízió I. Rájátszás
Jelenleg nincs megjeleníthető eredmény.
2019. Powerade Divízió I. Alapszakasz
# Team W L P
1 Wolves 6 1 211-76
2 Steelers 6 1 222-93
3 Cowbells 6 1 203-119
4 Tigers 4 3 198-140
5 Sharks 2 5 68-178
6 Enthroners 2 5 123-210
7 Eagles 2 5 112-220
8 Gorillaz 0 7 60-161
Korábbi bajnoki eredmények
Hazai Vendég
Gorillaz - Steelers : 10-24
Tigers - Gorillaz : 28-7
Gorillaz - Cowbells : 6-42
Eagles - Gorillaz : 14-13 »»
Gorillaz - Enthroners : 24-30 »»
Wolves - Gorillaz : 20-0 »»
Gorillaz - Sharks : 0-3 »»
Gorillaz - Cowbells : 17-20 »»
Heroes - Gorillaz : 14-2 »»
Sharks - Gorillaz : 14-0 »»
Gorillaz - Steelers : 14-27 »»
Gorillaz - Wolves : 41-23 »»
Gorillaz - Gladiators : 28-8 »»
Gorillaz - Renegades : 35-0 »»
Gorillaz - Bulldogs : 35-0 »»
Edző és egyéb mérkőzések
edzőmeccs
Gorillaz - Cowbells : 42-13 »»
Gorillaz - Goldenfox : 26-0 »»
Gorillaz - Fighters : 29-7 »»
Goldenfox - Gorillaz : 7-12 »»
Wolverines - Gorillaz : 18-26 »»
Bulldogs - Gorillaz : 21-18 »»

Örökmérleg:
51 győzelem 21 vereség

Edzés

Bármelyik edzésen szeretettel várunk, de kérünk érdeklődj az első alkalom előtt a pontos helyszínről és időpontról, mert változhat! Írj facebook oldalunknak, vagy a dunaujvaros.gorillaz@gmail.com címre!

Ifjúsági-Újonc, RADAR futócsarnok (Sport utca)

Hétfő 16:30-18:00

Péntek 16:30-18:00

Felnőtt, Műfüves pálya a RADAR-ban

Péntek 18:30-20:30

Szavazás

Ki lesz a Gorillaz legnagyobb ellenfele a 2019-es Divízió I. szezonban?

Eger Heroes
Budapest Cowbells 2
Szombathely Crushers
DEAC Gladiators
Nyíregyháza Tigers
Dabas Sparks
Budapest Eagles
Budapest Wolves 2
Budapest Titans

2016. április 12. (kedd) 13:45

Rangadót nyertünk idegenben

A Divízió I. szekszárdi újonca győzelemre tör az idei szezonban, legalábbis ezt fogalmazták meg a csapat vezetői előzetesen célként. A tavalyi harmadosztályú ezüstérmes Bad Bones otthonába látogattunk, akik nagyon fogadkoztak a meccs előtt.

Az önbizalomtól duzzadó nyilatkozatokat olvasva játékosaink nagyon szerették volna bizonyítani, hogy nem véletlenül "uralja" az osztályt már igen régóta a Gorillaz. Rossz előjel azért akadt a meccsen, ugyanis Hegedüs Dani kézsérülés miatt nem állt rendelkezésre, így egyetlen kölcsön futójátékossal utaztunk a derbire.

A meglehetősen kellemetlen, borús és szeles időjárás ellenére is sokan jöttek szurkolni a hazai és szerencsére a vendég csapatnak is. Ezúton köszönjük az újvárosi kemény mag kitartó buzdítását!


A mérkőzés rémálomszerűen kezdődött, ugyanis az első játékra hosszú passzal próbálkozott a Bad Bones, az "elalvó" védők között pedig Szabolcska Balázs szerzett 80 yardos elkapott touchdownt. Greiling Mihály extrájával 7:0. A rutinos vendég csapat nem illetődött meg, Horváth László (#16) remek visszahordása, majd önfeláldozó elkapása után hosszú támadósorozatot vezettek. Végül közelről Tóth János (#81) szerzett elkapott TD-t a pálya közepe felé futva, Beretka József (#84) extrájával 7:7.


A hazai csapat elsősorban Novakov Dávid belső futásaiban bízott, más játékaik csak elvétve hoztak sikert. Néhány first downt kivéve azonban ez egész meccsen kevésnek bizonyult. A szekszárdi puntot remekül sikerült visszahordani, de a kedvező mezőnypozíció ellenére csak Beretka field goaljával vette át a vezetést a Gorillaz, 7:10.

A második játékrészben egyre többször terrorizálták a Gorillák védői Gyarmati Máté irányítót. Gorgyán Sándor (#42) és Keresztes Csaba (#91) is sackkel nehezítette amúgy sem könnyű napját, így puntolni kényszerültek. Ezután remekül felépített támadósorozattal rukkolt elő az újvárosi gárda. Az egész meccsen ellentmondást nem tűrő erőfölényt mutató támadófal mögött parádésan szlalomozott a végül 87 yardot termelő Varga Dávid (#23) running back, melyet aztán a szintén ihletett formában játszó Bachrathy Kornél (#11) rendre pontos passzai követtek. Ez a sorminta jellemezte az egész mérkőzést, nem talált fogást a Gorillákon a hasonló kvalitású támadósorral korábban sosem találkozó Rosszcsontok csapata. Végül Szanyi Mátyás (#86) negyedik kísérletnél fogott meg fontos passzt, az egy yardos goalline szituációt pedig remek blokkok mögött Bachrathy váltotta irányító "futott", vagy inkább ugrott TD-re, jó extrával 7:17.


A szekszárdi csapat viszont gyorsan megrázta magát és néhány jó futással, majd egy hosszú passzal egész közel kerültek a végzónához. Novakov be is gyötörte a TD-t, Gyarmati pedig a 2 pontos extrát futotta meg középen, 15:17. Az utolsó két percben pontos passzokkal a 10 yardosig jutott a Gorillaz, de az utolsó játékokból már nem lett pont, szoros állás mellett került sor a nagyszünetre.

A harmadik negyedet jól kezdte az újvárosi támadósor, Dr. Bachrathy Dániel (#14) is egyre több elkapott és futott yardot tett hozzá az offense teljesítményéhez. Végül azonban a vendég QB negyedik kísérletre megeresztett hosszú passzát a vendégek cornere húzta le. Olyannyira felbuzdult ezen a hazai csapat, hogy saját 30 yardosukon nekimentek utolsó kísérletre az egy yardos szituációnak, de Novakovot megállította a Gorillaz "sorfala". Ilyen lehetőséget pedig nem szalaszthatott el a szürke mezes vendég csapat, Varga Dávid találta meg a rést a szekszárdi pajzson, blokkolt extrával 15:23.


Nem adta könnyen magát a Bad Bones, hosszú támadósorozattal a vendég red zoneba jutottak. Ekkor viszont az egész meccsen parádésan embert fogó Victor Allen Williams Jr. (#2) szerzett kulcsfontosságú interceptiont a végzónában, megőrizve a különbséget.

Az utolsó negyedre fordulva a Gorillaz ellentmondást nem tűrő támadósorozatot vezetett. Váltott futások és passzok után Mészáros Márton (#10) verte meg védőjét és szerzett 40 yardos elkapott touchdownt. Ezen olyannyira felbuzdult, hogy a túl magasan érkező longsnappet megszelidítve 2 pontos extrát is futott a szélen, lényegében eldöntve a meccset, 15:31.


A Boda Gábor által koordinált Gorillaz védelem egyre jobban harapott ahogy telt az idő, a hátralévő percekben már sehová sem jutott a szekszárdi támadósor, folyamatosan 5-6 ember vitte le a labdást egyszerre. Az ellenfél térfelén a negyedik kísérletet is kivédekezte a Gorillaz, a ziccert pedig a BACHRA-TEAM tandem "rúgta be", pontosabban váltotta elkapott TD-re - Dani bátyja passzát húzta le - 5 yardról, jó Beretka extrával 15:38.


Az egyre kilátástalanabbul támadó Bad Bones még próbálkozott negyedikre egy trükkös játékkal, amit Williams szedett le mínuszban. A meccs utolsó említésre méltó eseménye az ezt követő mellérúgott vendég field goal volt, magabiztosan nyert rangadót a Gorillaz!

Grátz Vilmos edző a mérkőzés után elmondta, hogy nagyon büszke a csapatra (nem tudjuk mikor mondott ilyet utoljára, nem mostanában volt, de nekünk ennél nem létezik nagyobb dicséret). Valóban harapósan, agresszíven, ráadásul pontosan játszott a csapat a labda mindkét oldalán. Igazi csapatteljesítményt nyújtott a Gorillaz, melyből mindenki kivette a részét. Így sikerült az ellenfelet elbizonytalanítani, majd fizikálisan is bedarálni. Nem valósult meg a vendéglátók által prognosztizált, utolsó negyedbeli Rosszcsont dominancia, sőt, épp az ellenkezője történt meg. A sok jó passzsiettetés és a támadóoldalon szerzett 385 yard pedig igen szép teljesítmény. Az első nagyobb lépést megtette együttesünk az újabb alapszakasz győzelem felé vezető hosszú úton. Egy jó erőkből álló ellenféllel találkoztunk, akik ha több hasonlóan nehéz meccset játszanak a jövőben, bizonyára fel tudják majd venni a versenyt az erősebb csapatokkal is.

MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓÉRT KATTINTS A KÉPRE!


Védő MVP: Kövesdi István LB (kiváló speciális egység teljesítménnyel)

Támadó MVP: Bachrathy Kornél QB (260 passzolt yard, 3 passzolt, 1 futott TD)

Fotók és galéria ITT: Tarzi Projekt

Reméljük a május 8-i, hazai meccsünkön sokan szurkolnak majd nekünk hazai pályán, a Cowbells 2 ellen. A mérkőzés rendhagyó módon 16:00-kor kezdődik majd.

HAJRÁ GORILLÁK!Bachrathy Kornél

Csapatunk támogatói
Média támogatóink
Partnereink
Legfrissebb galériák

2013. július 21.

2013. ezüst (1 kép)

Ezüstérem

2012. július 15.

Kupa (2 kép)

További galériák »»

Legfrissebb videók